Den exhibionistiske träningsnarkomanen del 2

Författare: per206 Datum: 2021-09-08 10:02:13

Kategori: Homo

Läst: 4 243 gånger

Betyg: 2 (2 röster)



Fortsättning från del 1
Jag och Jerry är hos Slobodan i Kärleksparken. Han har öppet bara för oss. Vi kommer direkt ifrån havet och vi skippade brallorna. De ligger kvar på klipporna.
- Välkomna kära gäster. Fan vad ni är uppklädda! säger Slobodan.
- Tack, vi har ansträngt oss till det yttersta. Vad hittar du på nu i kväll? frågar jag?
- Gott käk med gott att dricka till!
- Som alltid då med andra ord.
Vi får direkt varsitt glas vin. Törstig och hungrig som man är slinker det ner fort. Ett till på G. Vi båda börjar tappa hämningar i alkoholdimman och mitt på golvet börjar vi nakna att dansa och hångla. Det tänder mig direkt. Lyfter upp Jerry och trär på honom på kuken. Där sitter han medan jag dansar och vi hånglar hej vilt. Helt fantastiskt!! Lägger ned honom på ett av borden. Fortsätter att köra på samtliga som jag runkar Jerry. Så underbart att göra detta i en restaurang. Slobodan har käket klart men det får vänta. Vi njuter och känslan är enorm! Vi kommer samtidigt i ett gemensamt vrål och jag kikar i sidled på där står kocken själv och gör det skönt för sig. Jag hjälper Jerry av bordet och han går direkt till Slobodan och suger, slickar, och det blir för mycket. Även där ett vrål av vällust. Härligt!
Nu kan vi käka. Gott som satan. Snackar om allt mellan himmel och jord. Slobodan är härlig. Dricker ur vinet och mår prima. Känner Jerry's fot som pillar med min kuk. Särar på benen och det är njutning.
- Vad händer? frågar Slobodan.
- Jerry älskar att retas.
- Ok, ser det. Önskar ni mer vin?
- Ja tack i kör!
Kan inte sitta här, blir tokig av Jerry. Reser mig och lyfter upp Jerry på bardisken. Tar mer vin och sedan börjar jag suga Jerry. Han har hunnit komma i gång då han stönar högt och lägger sig på disken. Jag ser en flaska olja, tar och häller på honom, maserar och retas. Kör lite erotiska beröringar i oljan. Han flämtar av upphetsning och jag gör över till pung och melllangård. Att se honom helt utfläkt på bardisken är obetalbart. Han lider. Darrar av känslor. Drar ut honom till kanten och massera brunögat. Det blir för mycket, han sprutar hej vilt. Jag torkar av honom så det blir respektabelt.
- En sån härlig föreställning jag sett, säger Slobodan. Så läckert!! Vill ni vara kvar eller göra något annat?
- Vi går, du har haft en lång dag. Vi ger honom varsin kram och kyss.
Vi går tillbaka till badet, kuken har lugnat ner sig hyffsat men jag är störtkåt. På klipporna finns några par till. Samtidigt har man varit naken under så lång tid så det är inget konstigt. Börjar hångla med Jerry och jag går igång direkt. Lägger honom på favoritklippan så jag kommer åt bra. Kör in kuken och samtidigt börjar smeka Jerry på testerna i oljan. Nu ser jag att folket omkring är mycket intresserade över våra övningar. Det sporrar mig ännu mer. Kör på som tusan och Jerry bara vrålar att detta är det bästa han varit med om. Hör hur det går för åskådarna en efter en. Även jag börjar närma mig klimax. Kör på ännu mer och sedan kommer blixtar och dunder. Blir alldeles knäsvag och det svartnade för ögonen. Applåder kommer!!!
- Wow så häftigt! säger Jerry
- Helt fantastiskt!
- Hur kan vi toppa detta?
- Det får vi jobba på.
- Du, ett bad vore underbart.
Vi hoppar i, simmar lite men kan inte hålla oss. Kramas och kysser varandra i vattnet. Lyfter Jerry och vi går upp på klipporna. Lägger oss på favoritstället. Lägger mig på rygg med Jerry ovanpå. Han har olja kvar på kroppen, glider lite på mig och får in kuken med lite trixande. Tyvärr är vi trötta så vi somnar där, nöjda efter dagens alla övningar.
Vaknar när det börjar ljusna. Är lätt ledbruten efter att ha sovit på klipporna. Lägger varsamt ned Jerry och reser på mig. Gör diverse övningar för att få fart på kroppen. Tar ett bad, simmar och det är en helt fantastisk morgon. Går upp och Jerry sover fortfarande. Han ligger där och är morgonkåt med full ståfräs. Jag börjar slicka och suga, följer kukhuvudets konturer med tungan. Han gillar detta skarpt. Hummar och stönar. Vaknar till liv.
- Kyss på mig! är det första han säger.
- Gärna. En riktigt het kyss följer och sedan säger Jerry:
- Jag har ingen aning om vem du är men jag är störtförälskad i dig. Jag kommer att bli förtvivlad den dagen du reser hem.
- Du, jag har samma problem. Du är det bästa som hänt mig. Och dej skall jag snygga till med mer muskler och tydligare mage så blir du en riktig snygging!
-Ok, det ställer jag upp på. Ännu mer kram och kyss.
- Nu ett bad och sedan är det bara att springa mint 1 mil innan frulle hos Slobodan.
Jerry smyger iväg och kommer tillbaka med mina tights. Snabb som en vessla ner i vattnet. Jag dyker efter. Simmar till honom.
- Du vet ju att dessa blir genomskinliga när de är våta?
- Jag vill ha något läckert att titta på när vi springer!
- Härlig tanke. Vi tar oss till strandkanten där vi lägger oss och han börjar suga. Nu är det kört tänkte jag. Lägger mig på rygg och Jerry jobbar fint. Glider upp och kysser mig, smakar kåtsaft!! Sedan glider ned, lirkar in kuken och börjar rida. Jag runkar han samtidigt! En helt fantastisk samhörighetskänsla kommer sköljande inom mig. Jag tömmer mig helt i han och försvinner ett par sekunder. Samtidigt kommer Jerry i en jättefontän och kollapsar på mig. När jag kvicknar till ser jag Jerry med tårar i ögonen
- Detta är det finaste jag varit med om säger han.
- Vad lustigt, det var min känsla också. Ligger och myser ett tag till. Sedan börjar det komma folk så vi tar ett snabbare och sköljer av oss,går sedan upp och på med tightsen och helt rätt, de är nästan helt genomskinliga. Jerry bara flinar.
Vi springer på och Jerry säger:
- Att springa med bar överkropp, barfota och med minimala shorts, fan vad sexigt! Jag blir kåt av bara tanken.
- Visst är det härligt! Enda klädseln som behövs och dessutom underbart skönt.
- Vi stannar väl då på samma plats som tidigare?
- Självklart!
Vi börjar möta en del folk och jag fick kommentarer typ Hej sexy eller lika bra att vara utan. Kul när man kan beröra.
Sista kilometern drar vi på bra. Är rejält svettiga och Jerry störtkåt Platsen har en perfekt klippa där jag kan ligga och Jerry kan köra på så mycket han kan. Finns en nackdel, lite väl synlig.
- Är du fortfarande sugen? frågar jag.
- Blir bara värre och värre för varje meter vi springer.
- Ok, då kör vi. Våra svettiga kroppar är som inoljade. Han smeker så skönt och runkar mig sakta och eggande. Han själv knullar på. Jag hjälper till och det är så fantastiskt! Glömmer tid och rum. Då hör jag en röst:
- Ni är underbara, bara så ni vet. Jag kan inte sluta titta på er.
Oh fan, tänkte jag, ger tummen upp och fick ännu mer inspiration.
Går in i bubblan och är helt fokuserad på att njuta och ge Jerry max. Vi är inte direkt diskreta men va fan. Till slut kommer klimax. Så skönt! Bara vrålar!! Jerry kommer strax efter och är helt slut. Orkar bara med högljudda stön. Sjunker ihop på mig en stund. Bara ligger och tar igen oss. Reser på oss och får glada tillrop från strandpromenaden. Nu bryr vi oss inte, går helt öppet och badar från klipporna. Sköljer mest av oss, på med brallorna igen och så i väg.
Tillbaka vid Kärlekspar Ken är vi hungriga och YES! Slobodan är på plats. Ett skönt bad och sedan upp och knackar på hos Slobodan.
- Kul att se er! Jag har inte öppnat än så ni vet vilken klädsel som gäller.
Brallorna av innanför dörren. Jag frågar:
- Kul att vara här igen. Har du någon frukost? Vi är döhungriga.
- Självklart fixar jag det. Tar dock en liten stund.
- Ok, vi roar oss så länge.
- Det tvivlar jag inte på en sekund.
Slobodan har öppet på baksidan. Vi går ut. En skyddad bakgård med bord och scen ca 1 meter ovanför marken. Vi går upp på scenen och börjar kyssas.
- Skall vi göra det på scenen? frågar Jerry.
- Varför inte.
Jerry tittar sig omkring och får en idé. Klättrar upp på mig, får tag på ett rör i scentaket, saxar runt mig och kommer i lagom höjd för min kuk. Bara att köra in. Vi håller på en stund och det är mycket häftigt att göra det på en scen. Vi båda kommer men i beskedligare former. Samtidigt ropar Slobodan om frukost. Vi skyndar in, först på toa och snyggare till oss.
Under frukosten tipsar vi Slobodan att han borde servera käk för folk som tränar och deffar. Han ville i så fall ha hjälp med menyn. Självklart blir svaret.
Han reser på sig och öppnar restaurangen för allmänheten.
- Vi då?
- Det tål ni blir svaret.
In kommer en smärt men inte vältränad kille. Han tvärnitar när han ser oss. Han säger-
- Är du Med Universum som alla pratar om?
- Inte vet jag men det kan vara möjligt.
- Du är fan lika snygg som snacket går.
- Det tackar jag för.
- Nästa fråga: Får man känna på magen?
- Mer än gärna, jag kom på en idé.
Slobodan, tar du fram olja!
Jag ger den till vår främling.
- Olja in mig från topp till tå.
- Så häftigt svarar främlingenTar flaskan och häller på rikligt. Sakta följer han muskelstrukturen. Det är så sensuellt och i en öppen restaurang. Jag vet inte var jag skall ta vägen. Känner hur han glider sakta över musklerna. Han undviker kuken, tar benen och sedan rumpan. Avslutar med pung och kuken. Denna upplevelse är något helt nytt. Hela jag är en stor känsla just nu. Han runkar inte, bara oljar in. Nu kan inte Jerry hålla sig utan ställer sig bakom mig, smeker mer sensuellt bröst, magens struktur och av slutar med kuken. Jag kommer direkt. Inget vrål men blixt och dunder. Så annorlunda.
Nu kan inte Jerry hålla sig. Ställer sig bakom mig och sakta smeker mig om, bröst, mage och avslutar med kuken. Det behövs inte mycket för det är kört. Inget vrål men det svartnar för ögonen. Så annorlunda.
- Tack säger främlingen, det var helt magiskt. Nu blir många avundsjuka. Sedan går han.
- Skall vi också gå så du kan jobba vidare.
- Ok men kom tillbaka, jag har jobbat på menyn för folk som tränar.
- Wow, det gör vi gärna.





Kommentarer

Denna novell har inga kommentarer.


Kommentera denna novell

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

copyright