Öppna Dörrar

Författare: tommynyfiken Datum: 2024-04-30 15:19:38

E-post: tommycurious@protonmail.com

Kategori: Trekant och Onani

Läst: 10 253 gånger

Betyg: 4.8 (7 röster) 3 medlemmar har denna novell som favorit



Vattnet strålade över min trötta, svettiga kropp, det hade varit några jobbiga timmar men nu var bygget klart. Efter intvålning och schamponering och efterföljande sköljning, minskade jag på värmen och smått huttrande lät jag det allt kallare vattnet kyla ner mig. Precis då kom jag att tänka på att ytterdörren troligen var lämnad olåst, eftersom vi inte pratat om att den skulle låsas innan hustru och barn for in till stan för att shoppa. Jag öppnade dörren och lyssnade spänt efter något ljud som kunnat berätta om jag var ensam eller inte, men ingenting hördes. Jag drog igen dörren och började torka håret samtidigt som jag drog undan draperiet från fönstret som satt som skydd för vattnet när jag såg hur någon vandrade förbi på utsidan av fönstret. Eftersom det sitter råglas i fönstret gick det bara att urskilja hur två barbenta ben passerade förbi och jag kände hur stressen steg i kroppen då personen förmodligen skulle passera in genom den troligen olåsta ytterdörren. Mycket riktigt – när jag hade svept ett badlakan runt midjan hörde jag hur någon stängde dörren efter sig och tog några kliv in i hallen. Jag förbannade mig själv att jag inte hade tagit med några kläder som jag kunde ta på, utan tvingades konstatera att badlakanet fick duga.

-Hallå, hallå, hörde jag hur personen ropade in mot hallen och köket samtidigt som jag nått några steg upp i trappen, jag stannade till i steget och betraktade hur personen ståendes på knä på andra trappsteget och med handflatorna i golvet vid det övre trappsteget, tittandes och lyssnandes in mot köket för att se eller höra om någon var hemma. Det var då jag såg vem som kommit på besök – Ellinor…

-Hej, sade jag, och hon ryckte till, -det är tyvärr bara jag hemma, de andra har för en liten stund sedan åkt till stan för att göra av med pengar, fortsatte jag och tog de sista kliven uppför trappen och blev ståendes innanför ytterdörren. Jag kunde inte fortsätta uppför den sista lilla trappen eftersom hon fortfarande stod på kvar på knän och handflator för att inte smutsa ned i trappen då hon fortfarande hade skor på fötterna.

Jag ville det inte men min blick drogs obarmhärtigt mot hennes rundade bakdel och jag kunde se hur trosorna avtecknade sig genom byxtyget, och jag lät blicken fortsätta uppför hennes rygg, vidare upp över håret för att slutligen stanna vid hennes vackra och söta ansikte.
-Jaså, sade hon, det är väl inte tyvärr bara, jag menar – att du är hemma, fortsatte hon och jag tyckte mig kunna se hur något hände i hennes blick samtidigt som jag var nästan säker på att hon svankade med ryggen och sköt upp rumpan mot taket…

Hennes blick och den höjda stjärten hade en given och okontrollerbar inverkan på min kropp, och det dröjde inte många sekunder förrän badlakanet började puta utåt på en viss del och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Något generad lät jag händerna glida ner över det begynnande ståndet och lät det täckas, samtidigt som jag försökte rensa hjärnan på alla syndiga tankar.

-Hur…hur länge är dom borta då, frågade hon, fortfarande med ansiktet vänt mot mig. Jag svalde och svarade att de skulle vara borta någon timme till eller så, dessutom var det så att hustrun skulle åka hem ensam, då barnen skulle på bio med respektive pojkvän.
–Så vi är ensamma då, helt ensamma – bara du och jag…sade Ellinor och tittade under lugg på mig.

Jag såg att hennes blick sjönk ned över min fortfarande något våta kropp, nedåt mot mina händer som förtvivlat dolde det begynnande ståndet som inte alls lagt sig, utan tvärtom växte i både längd och omfång.
När hennes ord sjunkit in, och jag tolkat innebörden i dessa, byggdes mitt mod upp till en nivå där jag kunde börja hantera den uppkomna situationen.
–Ja, vi är ensamma, helt ensamma, upprepade jag och tog stegen som skiljde oss åt.
Hon stod fortfarande på knä med blicken fäst mot mina händer som nu inte längre försökte dölja det putande badlakanet utan sträckte sig framåt mot hennes utskjutande stuss. Ellinor stöttade sig nu bara på vänster arm, och med sin högra hand tog hon en av mina händer, gav den en liten kram med sin hand och lade min lätt darrande hand på sin stjärt.
-Du är verkligen snygg, har jag sagt det...? viskade jag och log.
Ellinor såg på mig med en sugande blick som gav mig känslan av att hon gillade det som höll på att ske.
-Tack, log hon tillbaka, -nej det har du inte sagt…

Jag hade nu både mina händer över hennes stuss, lät de klämma till lite grand och jag kände hur hon tryckte rumpan mot mig.
–Ta…ta av dom…viskade hon men jag förblev passiv – fortfarande osäker på situationen, men Ellinor förstod min villrådighet och uppmanade mig igen; -byx…mina byxor…ta av dom…gör det…
Hon reste på överkroppen och med en snabb rörelse knäppte hon upp framtill, drog ned dragkedjan och sjönk tillbaka med överkroppen. Med mjuka, försiktiga rörelser smekte jag ned byxorna, en liten bit i taget och kunde snart se hennes vita bomullstrosor. Snart var hennes byxor nere så långt det var möjligt där hon stod på knä och jag kunde inte låta bli att sucka nöjt över den ljuvliga syn som uppenbarade sig. Hon hörde min nöjda suck och vände sitt vackra ansikte mot mig, såg mig djupt i ögonen och uppmanade mig till att fortsätta.
–Smek mig, låt dina starka händer smeka min stjärt…jag…jag tycker om det…
Jag nästan grävde in fingrarna i hennes mjuka hull, och efter en kort stund föll jag på knä bakom henne och började kyssa rumpan genom trosornas tyg.

Ellinor stönade till och jag kunde inte låta bli att med kupad hand bakifrån smeka henne över blygden, och jag kände hennes värme genom trosan. Jag pressade handflatan ytterligare litet hårdare mot hennes kön och Ellinor stönade allt högre samtidigt som jag drog trosan åt sidan litet grann för att kunna kyssa hennes stjärt.
Med min lediga hand tog jag ett stadigt grepp runt min nu stenhårda kuk, och runkade i långa, sköna drag och kände att vi måste förflytta oss till ett bekvämare ställe för att kunna fortsätta.

Jag hjälpte henne upp och vi gick in i köket, hon framför mig med byxorna nedhasade runt fotknölarna och jag tätt bakom med världens stånd under badlakanet. Vi stannade framför köksbordet där Ellinor vände sig om mot mig, lade armarna runt min hals och vi förenades i en öm, sugande, hetsig kyss.

Mina händer grep tag i troskanten och med vickande höfter hjälpte hon mig så att snart låg även hennes trosorna runt fotknölarna, och nästan samtidigt lösgjorde hon mig från badlakanet. Kuken sprätte omedelbart upp och hamnade mellan oss när vi hetsigt pressade våra kroppar mot varandra samtidigt som hon lyckades kliva ur både trosor och byxor. Endast iförd den knäppta blusen satt hon på bordskanten med särade ben och med mig mellan dem. Kuken nosade mot Ellinors kön och jag slöt händerna om hennes mjuka bröst och masserade dem med kraftiga tag och kunde känna de styva bröstvårtorna kittla mot handflatan.

Jag lösgjorde mig från Ellinors heta läppar och gled under det att jag kysste min väg ner för hennes kropp ner på knä. Framför mig fanns nu Ellinors sköte, halvöppet och i ljuset från köksfönstret kund jag se att det glittrade av väta mellan hennes särade blygdläppar.
Jag kysste dem och började sedan retfullt långsamt att leka med tungan i vecken. Hon smakade lite salt men ändå fräscht och jag lät tungan glida i långa svepande drag genom hela den blöta skåran. Ellinor stönade svagt och de fjuniga blygdläpparna glittrade av hennes safter och upphetsningen hade fått dem att villigt öppna sig.

Ellinor var både kåt, våt och redo!
-Oh guud!, så vacker du är, Ellinor! flämtade jag, kupade handen och tryckte den mot skötet, kände hela fittan i handflatan och Ellinor tryckte sitt underliv mot mig. Hon gnydde först svagt men ljuden övergick sedan allt mer till små skrik och stön. Jag drog fingrarna upp och ner i skåran innan jag stannade till med fingertopparna precis utanför slidmynningen. Jag böjde mig ner och satte munnen mot Ellinors genomblöta blygdläppar. Drog med tungan upp mot klitoris och körde försiktigt in ett finger i den lockande skåran.
Jag sträckte ut tungan ytterligare och började slicka och kyssa hennes sköte och Ellinor sköt fram stjärten mot bordskanten, lutade sig tillbaka på armbågarna allt medan hon med glödande ögon iakttog min tungas arbete mellan hennes blygdläppar. Jag särade än mer på hennes ben och sköt upp dem så hela hennes underliv, allt från den lilla skrynkliga anusrosetten till klitoris var vidöppen för mig. I långa drag lät jag tungan plöja fram och tillbaka, och när jag passerade slidmynningen borrade jag in tungan så långt jag kunde och lät den rotera i öppningen. Med fingrarna drog jag isär blygdläpparna än mer och fittan var nu helt utlämnad åt min slingrande tunga.

Ellinor stönade och gnydde av vällust och ena handen hade nu ett stadigt tag i mitt hår och hon hjälpte till att styra mina slickningar dit hon helst ville ha dem. Jag nafsade i hennes blygdläppar, sög på den blodfyllda klitorisen och slickade och smaskade i hennes underliv för glatta livet. Ellinor stönade och rullade med höfterna och syntes njuta helt och fullt av min behandling. Jag släppte taget om hennes sköte med ena handen och grep om min kuk och började runka mig själv samtidigt som jag bearbetade Ellinors fitta. Hon gnällde nu entonigt och hennes bröstkorg hävde sig upp och ned allt snabbare. Jag slickade snabbt och lätt över hennes lilla hårda clitoris. Gled sakta in med långfingret – först med enbart fingertoppen – sedan juckade jag med små korta tag in hela fingret – och plötsligt stelnade Ellinor till och gav ifrån sig ett jämrande läte samtidigt som hon slet och drog i mitt hår och det var inte svårt att förstå att det gick för henne. Jag slutade slicka och såg på henne där hon darrande i hela kroppen tog emot sin njutning.

-Åh...det gick fort för mig det där...oj, oj, oj...
En lång stund låg hon bara och flämtade, medan jag lät tungan gå på upptäcktsfärd över resten av hennes kropp. Jag sög på hennes läckra tår och smekte hennes ben, från fötterna och ända upp till ljumskarna. Till slut sträckte hon lojt på sig och såg mig djupt ögonen.
-Mmmmm... du vill väl knulla mig fortfarande? undrade hon.
-Mer än nånsin, flämtade jag.
-Ta mig då, viskade hon och lyfte underlivet mot mig, -ta för dig ordentligt nu...

Jag avbröt slickandet och reste mig upp och placerade Ellinors ben på mina axlar. Med handen styrde jag min bultande lem mot hennes plaskvåta fitta och placerade ollonspetsen mot mynningen och började med små rörelser jucka ut och in i fittans öppning som liksom kippade efter kuken.
-Knulla mig då, kör in den, stönade Ellinor men jag förhöll mig kall och lät bara kukspetsen tränga in.
-Knulla mig då, nästan tjöt Ellinor och juckade mot mig med fittan men jag parerade lätt hennes stötar och lät fortfarande bara ollonet dansa i grottans öppning.

Ellinor låg nu platt på rygg på bordet och slängde med huvudet från sida till sida och hennes högerhand grep krampaktigt om bordsskivan och den vänstra var fullt upptagen med dra och nästan slita i de gungande brösten. Jag ökade trycket på klitoris och gnuggade den lite snabbare och Ellinor stönade till och jämrade sig igen om att hon ville få hela kuken i sig.

Så stötte jag till och kände hur ollonet banade sig väg in i Ellinors tajta, sköna fitta. Hon gnydde svagt och tog njutningsfullt emot min kuk i hela dess längd.
-Fan vad trång du är, flämtade jag och juckade hårdare.
-Det är din kuk som är så jävla grooov - åhh, den fyller mig helt, viskade Ellinor.
-Bit mig i tuttarna, knulla mig - åh jag kommer snart igen, väste hon och juckade emot våldsamt. Jag grep med händerna om båda låren och stötte in kuken i botten på den savande fittan och började knulla henne med djupa hårda stötar, föll fram över henne och formligen slet av hennes blus. Jag suckade till när båda brösten blottades för mig och med ett bröst i vardera handen började jag slicka och småbita i dess vårtor. Ellinor grep om bordskivan med bägge händerna och så kröktes hennes rygg och hon gick nästan upp i brygga.
-Kom bara... , stönade jag och dunkade kuken in och ut i ett rasande tempo i denna underbara kvinnas sköna fitta.
-Jaaa, det göööör jag ....ååååh, guuud - hjälp, nu gååååår det igeeeen…
Ellinor skrek rakt ut och skakade i hela kroppen av sin orgasm.

När hon lugnat sig drog jag sakta ut kuken, hjälpte henne upp i sittande ställning och höll kuken framför henne, spränghård och glänsande av hennes safter. Ellinor's kinder var nu blossande röda och hon andades med öppen mun. Hennes fingrar slöts runt kukskaftet och prövande drog hon några runkande drag. Den kramande massagen fick några droppar att rinna ut ur ollonet och ner i Ellinor's hand. Jag blundade och stönade av hennes sköna behandling.
-Är det skönt? frågade hon tyst.
-Mmmmm!! svarade jag och fortsatte; -kom, vi går in i soffan…i vardagsrummet…

Hon lade sig på rygg i vår stora hörnsoffa, särade på benen och gav plats åt mig som stående på knä betraktade den vackra, nakna kvinnan framför mig.
–Knulla mig mer…kom…kom, suckade Ellinor samtidigt som hon med båda händerna runt min kuk runkade den lätt. Jag föll fram över henne, lade åter upp henne ben på mina axlar och Ellinor satte ollonet mot mynningen.

Kuken gled in utan besvär och jag pressade in den till roten, lät den stanna där och grep efter Ellinor´s huvud, lyfte det mot mig och vi kysstes passionerat.
-Uuooouuuuuhh...mmmmm, kom det ur henne när min påle bottnade i henne. -Djuuuparee...djuuup..åååhhh…
Jag knullade Ellinor i långa hårda stötar. Hela min tunga kropp pressade henne djupt ner i soffans dyna och precis när jag kände hur hennes fitta allt mer krampaktigt kramade min kuk och jag hade inte långt kvar till min utlösning hörde jag dörren till vardagsrummet öppnades och in i rummet kommer min fru.

-Vaaad i heeeelveeete, håller ni på med? -Ligger du och knullar Ellinor…vad…vad…
Med ens slaknade kuken och gled ur, och jag förbannade mig själv för att inte låst ytterdörren. Ellinor försökte dölja både könet och brösten med händerna samtidigt som jag satte mig upp.
–Jag…jag vet inte vad jag skall säga, viskade jag till hustrun som stod på bara någon meters avstånd med händerna i sidan och såg strängt på oss.
–Det var inte bara hans fel, sade Ellinor plötsligt som någon sorts förklaring av det som nu avslöjats.
Hustrun tittade på henne och med ens försvann ilskan i hennes ögon och ersattes av något som jag inte lyckades tolka. Hustrun lutade sig fram mot Ellinor och viskade. -Var han bra?
-Kunde han knulla dig skönt?

Både Ellinor och jag blev stumma, vi förstod inte vad hon menade, vad i hela friden höll på att hända? Frun märkte vår osäkerhet och tog till orda igen; -fortsätt, fortsätt men jag…vill titta på…knulla henne mer älskling…ge henne kuken igen…sade hon innan hon sjönk ned i soffans andra hörn. Ellinor tittade osäkert på hustrun som log, och hon smekte Ellinor över håret och förklarade att jag minsann länge varit kåt på Ellinor, och nu hade vi ju chansen.
-Knulla honom nu Ellinor…knulla…åh…jag vill titta…titta på er…låt…låt henne suga kuken hård igen älskling, viskade hon åt mig.

All oro och tvivel hade nu försvunnit och jag ställde mig på golvet framför Ellinor på någon meters avstånd från hustrun. Aningen tvekande böjde hon ner sitt huvud. Läpparna svävade bara några millimeter ovanför ollonet och det dröjde några sekunder innan hon vågade trycka dit en hastig kyss. Sedan gav hon ollonet ännu en, och en till...Ellinor stack ut sin söta tunga och då hon lät den följa bakkanten runt flänsen på kuken och jag kunde knappt tro mina ögon. Jag skulle snart bli sugen av en de sötaste tjejer mig någonsin träffat och detta framför ögonen på min fru. Jag såg hur hon böjde ner huvudet mot lemmen. Ellinors varma andedräkt kändes mot min nakna hud och fick det att pirra som tusen rödmyror i ollonet. Jag kunde inte låta bli att stöna högt. Ellinor lät ollonet glida över sina läppar och plötsligt öppnade hon munnen och sög in ollonet mellan läpparna. Jag blev lika överraskad som upphetsad och automatiskt juckade jag emot hennes rörelse. Ellinor sög glupskt och alltmer av kuken försvann in i hennes mun och jag kände hur ståndet började återvända.

-Mmmm…så duktig du är! berömde hustrun, -få se hur mycket du kan få in!.
Ellinor gapade stort och sög in så mycket hon kunde av min kuk i munnen.
-Aahhhh…Du tar livet av mig! grymtade jag, och kände hur alltmer av lemmen försvann in i hennes mun och jag kände också att jag inte skulle kunna hålla mig mycket längre.
-Guuud!!! Hur bär du dig åt?? flämtade hustrun, -jag har aldrig klarat mer än hälften…! Ellinor kände sig helt euforisk! Hustrun såg hur centimetrarna försvann in i munnen och till slut hade Ellinor näsan hårt tryckt mot min kropp.
-Aahh…Klarar inte mycket mer! flämtade jag, och tittade på hustrun som höjde på rumpan, tog av sig sina trosor och vek upp kjolen över magen för att sedan helt ogenerat börja smeka sig över sitt kön. Ellinor lät den nu stenhårda kuken glida ut ur munnen och hon stirrade på den innan hon tog ett försiktigt tag sakta, olidligt sakta, började runka upp och ner med sin ena hand.

-Vill du spruta i min mun? frågade hon samtidigt som hon tittade rakt in i mina ögon.
Jag kunde inte svara, upphetsningen verkade ha gett mig tunghäfta, så jag bara nickade. Ellinor log och sänkte sitt huvud mot mitt kön igen och samtidigt som hon runkade mig med höger hand sänkte hon sin vänstra till mina pungkulor och började försiktigt krama dem.
Hustrun märkte på mig att jag snart skulle spruta och med ena handens långfinger inskjutet i sitt kön påminde hon oss igen; -jag vill se er knu…se er knulla…Ellinor, rid honom…så jag kan se ordentligt…


Jag sjönk med ett stön ner sittande i soffan och snart stod Ellinor med ryggen vänd mot mig, hon särade på sina ben och hukade neråt, höll kuken med ena handen och försökte styra den rätt mellan benen, men både orutin och den starka upphetsningen gjorde att hon inte fick till det riktigt.
Hustrun observerade allt som hände och hon grep in i handlingen.
-Vänta, jag ska hjälpa dig! sa hon och kom raskt till Ellinors undsättning.
Ellinor böjde sig fram och svankade än mer med stjärten mot mig. Hustrun greppade kuken och riktade in mitt ollon mot öppningen.
-Så! Sjunk ner nu...långsamt ! instruerade hustrun, lugnt och pedagogiskt och Ellinor lät med hjälp av sin egen kroppstyngd fittan sjunka ner över pålen och hon stönade tungt. Jag bet mig i underläppen och både såg och kände hur min grova kuk liksom klöv hennes underlivet mitt itu.

Passformen var perfekt och hennes slidväggar omslöt lemmen tätt och ljuvligt kramande. Ellinor jämrade sig hela tiden vartefter hon sjönk allt längre ner och snart satt hon med skinkorna tätt mot mina höfter.
-Oooohhhhh Guuuuuud !! pep Ellinor.
Hon satt som förstenad, grensle över mig och stirrade hålögt med gapande mun rakt upp i taket. Kroppen var spänd bakåt i en hård båge och jag lät mina händer omfamna brösten.
-Är det skönt? frågade hustrun viskande och strök med handen över Ellinor's ena kind.
-Mmmmm Åååhh...Det är helt otroligt Så underbaaart!!! stönade Ellinor till svar, den fyller upp hela mig...det känns som om hela kroppen är fylld…
Hon satte händerna mot mina lår och försiktigt började hon att gunga fram och tillbaka och jag vågade inte göra någonting, jag visste att den minsta obetänksamma rörelse kunde släppa loss min utlösning och det ville jag inte låta ske ännu.
Ellinor övergick till att rida kuken och för varje juck gled den i allt större längd in och ut i hennes fitta. Jag stönade högt av kåthet då jag såg hur slidan nästan tycktes vändas ut och in för varje gång Ellinor lyfte sin kropp. Hon juckade ivrigare nu och ritten antog ett allt snabbare tempo.

-Det håller inte länge till! stönade jag och grimaserade hårt.
-Vill du komma redan? retades hustrun, -du kanske vill spruta den här lilla knulldockan full med sperma? din kuk är väl helt sprängfylld med kåt sperma som bara väntar på att få fylla hennes fitta!
Hustrun's snuskiga språk drev mig nästan till vansinne och både Ellinor och jag såg hur hustrun knullade sig själv med tre fingrar djupt i fittan.
–Jag vill också komma…jag vill också komma, ropade hon åt oss och jag såg på min älskling att hon var nära. Hon tittade på Ellinor och frågade; -får…får han spruta…spruta i dig…vill du det…och hennes fingrar gick ut och in i allt snabbare takt.
-Ja…jaaaaaaa…ropade Ellinor…spruta i mig…jag-åh…piller…jag äter piller…kom…kooooommmm…i…iiiiiiiiiiii…miiiigggggg…
-Älskling, sade hustrun, -knulla henne ordentligt, ge henne en riktigt härlig orgasm och fyll henne med din säd, sade hustrun och log mot mig.

Jag greppade Ellinors höfter och i ursinnigt tempo hjälpte jag henne rida, kuken bottnade för varje stöt och jag kände hur utlösningen strax skulle komma rusande.

-Mmmm det...gååååår för..mig!!!!! gnydde Ellinor plötsligt och hon spände åter kroppen i en hård båge bakåt och landade tungt med stjärten mot mig samtidigt som hustrun ropade ut sin orgasm; -ja…ja…nu…nuuuuu…spruta…spruta nuuu…
Jag kände hur slidmusklerna krampade runt kuken och nu fanns ingen återvändo.
-Aaarrrgghhh...!! Nu gåååår det!!!" skrek jag.
All uppdämd kåthet sprutade ur kuken och som i en dimma kände jag hur den hamnade någonstans långt upp i Ellinor' s kropp. Jag pumpade hårda kaskader med tjock säd mot hennes livmoder och det fanns inte en möjlighet för slidan att kunna behålla de mängderna och runt kukroten trycktes ut vit sås. Våra kroppar exploderade nästan samtidigt och vi sjönk alla tre ihop och pustade ut, och jag kunde se hur hustrun slöt sina ögon och ett stort lugn kom över henne.

Vi vilade en stund, hustrun liggande i soffan och Ellinor fortfarande sittande på mig men bakåtlutad mot ryggstödet och jag kunde inte låta bli att smeka hennes bröst. Efter vad som kan ha varit några eller många minuter – jag vet inte hur lång tid som förflöt återfick vi sansen, hustrun ställde sig upp, tog Ellinors ena hand och hjälpte henne upp i stående ställning. Jag kunde se hur våra safter nästan rann utmed hennes ben och jag smekte henne ömt över rumpan.
–Gå och tvätta av dig, sade hustrun till mig, -vi har andra saker för oss, vi kommer snart, fortsatte hon.

Jag bestämde mig för en snabb dusch och var snart tillbaka under vattnets sköna strålar, och jag kunde höra hur det pågick verksamhet i våningen ovanför, fötter som med snabba steg rörde sig över golven och dörrar som öppnades och stängdes. Efter duschen och en omsorgsfull torkning gick jag uppför trappen och kunde höra kvinnornas röster från vårt sovrum. Dörren var stängd och jag knackade på, den öppnades på glänt av hustrun som sade åt mig att återvända till hörnsoffan.

Smått förvirrade satt jag i soffan och tänkte tillbaka på det som nyss skett, och kände hur lemmen blev halvt styv. Efter några minuter hörde jag hur någon kom gående mot mig, först genom hallen sedan igenom köket. Det var min fru. Hon såg fantastisk ut!
Hon hade tagit på sig en svart korsett, svarta strumpor, svarta trosor och till det ett par svarta boots. Hennes hår var borstat och ansiktet sminkat på ett litet slampigt sätt med rödmålade, glänsande läppar. Jag gjorde en ansats att resa mig men hon tecknade åt mig med ena handen att sitta kvar, den andra handen hade hon dold bakom sin rygg. Hon lutade sig framåt, gav mig en öm kyss och jag skulle precis fråga vart Ellinor var, när jag hörde nya fotsteg i hallen och hörde hur dörren mellan hall och vardagsrum öppnades. Jag hörde på nytt hur skoförsedda fötter gick över parkettgolvet och snart rundade Ellinor hörnet och med halvöppen mun stirrade jag mot henne.

-Är hon inte fin, viskade hustrun frågande.
Jag svalde. Hon var mycket vacker! Hon var klädd i en lila korsett, lila trosor, vita strumpor och på fötterna satt ett par lårhöga stövlar. Även Ellinor´s hår var fixat och hon hade en liten mildare make-up.
–Ja…jag menar jooo…svarade jag och kände mig oerhört priviligierad, ja rentav lycklig. Tänk att få se dessa två fantastiska kvinnor, dessa kvinnor som båda två finns på min – hittills hemliga – lista över de vackraste kvinnor jag nånsin sett.
Hustrun gled ner på knä framför mig, öppnade badlakanet och tog min halvstyva kuk i ena handen och började runka den med små, långsamma rörelser.
–Koppla av nu, bara njut, sade hon och lät sin utsträckte tunga slicka över min högra bröstvårta. Även Ellinor sjönk ned på knä men på min andra sida och jag kunde snart känna fyra kvinnohänder och två varma våta munnar över min kropp.

Jag lutade mig bakåt mot soffans ryggstöd, särade benen och blundade och var helt utelämnad åt ”mina” kvinnor. Det var en oerhörd njutning att känna deras smekningar och den varma andedräkten som snart kom allt närmare mitt kön.
Helt plötsligt kände jag hur kuken slukades av en girig mun och jag suckade nöjt och kände hur ståndet växte till. Snart försvann den ena munnen för att lämna plats för den andra och jag hade snart inte en aning om vilken mun som för ögonblicket sög mig. Efter en stund av ren och skär njutning öppnade jag ögonen och tittade ner mellan benen och möttes av en helt obeskrivbar syn. På ena sidan fanns hustruns tunga som slickade ena delen av kuken, och på andra sidan fanns Ellinors tunga som slickade den andra sidan av min kuk. Denna syn kommer jag aldrig att glömma! Deras tungor virvlade över och runt skaftet och jag tror att de ibland kom i beröring med varandra med det var inget de tog notis om. Hustrun måste ha märkt på mig att jag inte hade långt kvar till utlösning för samtidigt som hon slutade med sin underbara behandling av kuken, lyfte hon bort Ellinors huvud från mitt kön.

-Du får inte komma än älskling, sade hon och gav mig en våt kyss.
–Inte än, vi är inte klara med dig än, fortsatte hon och jag undrade vad som nu skulle ske. –Kyss honom du också, sade hon till Ellinor samtidigt som hon reste sig upp, förklarade att hon skulle hämta en stol, och Ellinor och jag kunde förenas i en hetsig kyss. Hustrun var snart tillbaka med stolen som hon ställde några meter ut på golvet framför soffan och hon bad mig sitta ned i den. Jag lydde hennes önskan och när jag slagit mig ner satte sig hustrun och Ellinor i soffan med cirka en och en halv meters mellanrum och tittade på mig där jag satt med bultande stånd. Innan någon av dem hann ta något initiativ tog jag till orda;
- Nu vill jag se er onanera, få se vem som kan få orgasm av er först, den som vinner får kuken...
Hustrun tittade på mig, log och sade;
-Jag vet, jag visste precis att du ville det…titta nu då…runka kuken och…och titta…på…på dina kåta…kåta slynor…

Som genom en tyst signal börjar de samtidigt smeka sig själva, över brösten och utanpå trosorna över fittan och Ellinor stoppade in ett finger i sin mun, låtsades suga på det samtidigt som hon tittade mig djupt i ögonen. Hustrun hade redan fått av sig sina trosor och med slutna ögon smekte hon sig med korta, intensiva rörelser över sitt kön. Jag kunde inte vara passiv längre, utan jag klev upp från stolen, sjönk ned på knä mellan hustruns ben och började slicka henne. Hon spärrade förskräckt upp ögonen, tittade på mig och ville säga något men vällusten tog tag i henne och hon kved tyst. Jag lät min tunga glida i långa, lugna rörelser över hennes kön samtidigt som jag lät ena handen glida över Ellinors bröstkorg, kramade ett bröst och lät handen fortsätta nedåt, nedåt mot hennes kön som fortfarande doldes av trosorna.

Efter en kort stund stoppade jag in mina båda händer under hustruns stjärt och lyfte henne i en svag båge samtidigt som jag slickade allt ivrigare, och kunde i ögonvrån se hur Ellinor tagit av sig trosorna. Hustrun stönade allt tyngre och jag förstod att hon var på väg att komma, då hon plötsligt avbröt mig och påminde om att de skulle ju onanera för mig. Jag ställde mig med svajande stånd upp mitt emellan dem och frågade om jag istället för att sitta på köksstolen inte fick sitta ner mellan dem.
Hustrun tittade på Ellinor, men därifrån kom ingen reaktion, hon var helt inne i sig egen njutning med två fingrar inborrade till fästet i sitt kön. Hustrun nickade och jag sjönk ned mellan dem och när Ellinor märkte att jag satt mig ner i soffan, öppnade hon sina ögon, böjde sig mot mig något och vi kysstes.
Under tiden hade hustrun från ingenstans trollat fram en massagestav som hon lät glida över fittan, doppade ollonet några gånger innan hon lät den bana väg in i sig.
Jag började runka kuken med ena handen och smekte hustrun över brösten med den andra när jag hörde hur Ellinor på min andra sida stönade till, även hon hade lyckats trolla fram en stav, en stav med en sorts fästplatta på i botten som kunde suga fast i en plan yta.

Inom kort var båda kvinnorna två vilda, hungriga och nästan kåtgalna djur som stormade fram mot den efterlängtade orgasmen. Vilken fantastisk syn!
Två kvinnor som på var sin sida om mig knullade sig själva med varsin dildo, och jag kunde se hur deras sköten slukade alltmer av stavarna. Jag vände mig ett halvt varv så att jag omväxlande kunde kyssa båda två och även kunde krama och slicka deras bröst. Hustrun hade fattat tag om sin stav med båda händerna och hon stötte staven nästan smått ursinnigt i djupa stötar långt in, och jag förstod att hon snart skulle komma. Även Ellinor bearbetade sitt kön i ett frenetiskt tempo men jag tror att även hon insåg att hustrun skulle komma först och jag ställde mig upp. Ellinor satte sig upp i mer sittande ställning och slukade min kuk med sin mun, precis då öppnade hustrun ögonen igen och hon eggades av synen.

-Oh ja, ohh ja, och så rister hustrun till och ger till ett dämpat skrik, åh det gååår...det gååår...det gååår...
Hon sluter ögonen igen och staven stöter orytmiskt inne i hennes juckande underliv och Ellinor slukar min kuk djupt – djupt.
-Aaahhh....Åhhh...det är underbart...du är jätteduktig, Ellinor!!!" stönade hustrun.
–Kom och…knulla mig nu…kom…fortsatte hon och lät staven glida ut ur sitt kön.

-Det ser ut som om du vann, säger jag säger jag åt hustrun, men fortsätt du Ellinor, du får inte sluta förrän det har gått för dig med.
-Jag har inte tänkt att sluta, stönar Ellinor tillbaka, det är så skönt att onanera för er.
Hustrun ställer sig på knä med ryggen mot mig och stöter baken mot min kuk. Hon roterar rumpan rytmiskt upp och ner, sida till sida samtidigt som hon tittar bort mot Ellinor som nu lämnat soffan och är på väg mot köksstolen.

Jag ställer mig bakom hustrun som ivrigt greppar kuken underifrån mellan sina ben och sätter den på plats. Det är nästan som om hennes fitta själv suger in min kuk och jag kan känna hur varm och våt hon är. Kuken går in till roten efter bara några få stötar och jag låter den stanna där samtidigt som jag böjer mig fram över henne och fångar upp hustruns bröst i mina händer. Så börjar jag stöta i långa, allt hårdare tag och hustrun tjuter ut sin kåthet.
-Ååååh Guuud, stönade hon. -Meeraa... ååh!…mmm...jaaaa...knulla mig din djävla bock...ge mig kuken ordentligt nu…samtidigt som mina händer vandrade från hennes bröst tillbaka till hennes höfter där jag tog ett rejält grepp och började stöta kuken hårt och nästan brutalt i min hustru.

Även Ellinor har kommit igång, hon har förstått hur sugplattan fungerar och satt fast dildon på köksstolen, och med ett ben på var sida om stolen vänd mot oss, började hon rida löskuken. Hustrun lät ett gällt skrik passera över sina läppar och hon tittade fascinerat på Ellinor´s allt vildare ritt.
–Jag kommer…snart…ropade hustrun, knulla mig…knulla min kåta fitta…åh… åhhh… hårdare…hårdare…knulla…KNULLLAAAAA…
Jag kände hur min utlösning strax skulle komma farande och förmodligen gjorde hustrun det också för hon ropade åt mig; -håll dig…spruta inte…jag ska komma…komma först…inte spruta än…

Det var nästan omöjligt att hålla sig men jag försökte att för ett kort ögonblick tänka på något annat, som till exempel på hur hemskt fruktansvärt kallt det skulle var att göra en snöängel naken i snön i 30-gradig kyla…

Efter bara ett kort tag började hustruns fitta att krampaktigt krama min kuk och jag förstod att hennes orgasm skulle komma vilken sekund som helt. Jag daskade till hennes skinkor lätt några gånger med öppen handflata och det räckte tydligen, samtidigt som hon såg hur Ellinor sjunkit ned över löskuken helt och hållet.
-Ja…ja…jaaaaa…nu ko-kommer…kommer jag…åhhhh…åhhhh…
Hustruns kön kramade mitt med sån kraft att jag var tvungen att stanna upp i mina stötar och stå helt still bakom henne, annars hade min utlösning med lavinfart sprutat in i hennes ångande kön. Hustruns frustande andhämtning avtog gradvis och var snart normal igen och hon lät mig glida ur samtidigt som hon igen tittade bort mot Ellinor.
–Kommer du snart, frågade hon ömt.
Ellinor tittade tillbaka på hustrun och förklarade att det var nära, mycket nära och hon fortsatte sin vilda ritt under tiden som hon smekte sina bröst.
-Spruta på henne, väste hustrun, runka av dig och spruta på henne samtidigt som hennes lilla fitta kommer på staven…gör det…gör det…

Jag klev upp och gick de få steg som skiljde oss åt, ställde mig bredvid Ellinor och började runka kuken i långa tag.
–Åhhh…jag vill smaka på dig…kom…med kuken nu…jag är så nära…nära…

Jag tog tag om Ellinors huvud med båda händerna och hon formligen slukade kuken med sin mun, och jag lyckades stämma in i hennes rytm där hon red framför mig samtidigt som jag bokstavligen knullade hennes mun. Så plötsligt fanns hustrun på knä bredvid oss och smekandes sina egna bröst ville hon också hjälpa mig över branten. Hon tog tag i kuken, drog den ur Ellinors mun för att sedan börja suga mig som bara hon kan. Jag känd hur knäna började vika sig på mig och hur benen började darra och hustrun sög allt intensivare. Jag känner hur det börjar rycka i pungen och drar snabbt ut kuken ur munnen och börjar att runka den istället.

-Åhhhh…stönar hustrun, ska du spruta över henne nu, åh, gud vad härligt, jag älskar att se när din kuk sprutar, hon stirrade storögt på min kuk som är alldeles framför Ellinors ansikte och när Ellinor sedan sträckte ut sin tungspets och bara snuddade vid ollonet kom orgasmen farande som en lavin nedför en bergssluttning. Stor, kraftig och helt omöjlig att stoppa.
-Nu kommmer jaaaaaggggggggg....nuuuu...AAAAAHHHHH!!!!!".

Samtidigt som jag vrålade ut min orgasm tog hustrun min stake i sin hand och runkade ut varenda droppe. Jag sprutade över hela Ellinor - i munnen, i ansiktet och över brösten samtidigt som Ellinor vrålade ut sin egen orgasm; -ja…ja…jag…åhh...
nu…nnnuuuuuuuuuu…ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHH…

När mina sprut avtagit lät hustrun min kuk glida in i Ellinor´s mun och jag kände hur hennes mjuka läppar slöt sig tätt runt den och ståndet gradvis avtog.

Jag sjönk ned i soffan igen och med utsträckta armar tecknade jag åt dom att komma, de satte sig på varsin sida om mig och vi förenades alla tre i en enda stor kram,




Fler noveller av samma författare

Titel Kategori
Öppna Dörrar Trekant
Lena på läger Age play
Emil Age play

Kommentarer

fram85 5 Maj 2024, 10:57

Helt underbart , tack

pentax 3 Maj 2024, 05:12

En helt underbar novell! Bra jobbat.


Kommentera denna novell

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

copyright