Grannen med en fetish del 1

Författare: nylon6 Datum: 2024-04-30 15:24:51

Kategori: Heterosex och Age play

Läst: 7 553 gånger

Betyg: 4.8 (5 röster)



Jag återberättar här de sexäventyren som gett mig sköna minnen och format mig och mina referenser för vad jag gillar och tänder på, mer specifikt nylonstrumpor och strumpbyxor.
Så här med blicken i backspegeln så inser jag hur mycket man hunnit med i livet på många plan, även sexuellt.
Så här kommer storyn om grannen med uniformsfetishm och inträffade i mitten av 80-talet.

Nyss fyllda 20 år ryckte jag in i lumpen som värnpliktigt befäl i armén, det var en hård men bra utbildning som varade i 15 månader.
När jag hade permis så reste jag antingen i fältuniformen eller permisuniform till och från regementet och föräldrahemmet som jag fortfarande bodde i, hade ju inte råd med lägenhet på dagersättning á 26 kronor.

Vad jag först inte reagerade på var att en av mina föräldrars granne, en mörkhårig rätt snygg då 41-årig kvinna vid namn Inga, alltid dök upp på gatan i villaområdet när jag kom på fredagkväll eller skulle åka på söndag eftermiddag.
Hon hade alltid något ärende till sin brevlåda och när jag gick förbi hälsade hon som hon alltid gjort genom åren fast nu skulle det kramas också med orden "välkommen hem" eller "ta det vackert".
Hon bodde så till att hon såg större delen av gatan och kunde nog med tiden räkna ut mina tider när jag var hemma på permis.
Vid ett tillfälle när jag var på väg till bussen så frågade hon om jag ville ha skjuts till busstationen i stan, det tackade jag inte nej till.
Hon väckte liv i den gamla Volvon och vi åkte mot stan, hon körde i mitt tycke lite långsamt men vårt samtal i bilen var trevligt.
Hon frågade massa saker om jag trivdes i militära, om jag hade någon tjej nu, hur mycket jag tränade i veckan och lite mer frågor om mina uniformer och förbandstecken men mest om hur uniformen kändes.
Hela tiden med ett öga på vägen och ett på mig märkte jag.
Jag svarade så gott jag kunde och försökte fråga hur livet var för henne, hennes man var sjuk och låg på sjukhus sedan några månader och "kunde förbli där" som hon uttryckte det.

Hur som helst, mina föräldrar hade åkt på solsemester på vårkanten till Kanarieöarna och jag var hemma själv på permis.
Det var lördag förmiddag, kuken pockar på uppmärksamhet efter en vecka i skog och mark då det helt plötsligt ringde på dörren, när jag öppnade stod Inga där, inte vidare raffigt klädd snarare tvärtom i mjukisbyxor, stor jacka och gummistövlar.
Fast det var något lite speciellt med Inga, glimten i ögonen och skönheten lös genom, att jag inte sett henne på det sättet förut.
Hon undrade om hon kunde få låna lite socker för hon skulle baka lördagsfika, jag skojade och frågade vem den lyckliga var som skulle få fika med dopp.
"Jaaa du, kanske en ung man i uniform" sa hon och skrattade.
Jag tittade på henne, hon tindrade glatt och blinkade med ena ögat, "Vill du ha nybakat fika...med dopp så är det klart om en timma".
"Ja tack, det ser jag fram mot" sa jag lite svagt oförklarligt nervöst.

Inga gick hem med en kopp socker, jag reflekterade över inbjudan.
Menade hon vad hon sagt eller skojade hon bara med mig?
Nu äntligen skulle jag få ta den där efterlängtade runket och sedan dusch.
Jag lade mig på sängen, tänkte på Inga för hon fick det att pirra i mig och började smeka min kuk.
Då ringde telefonen, "Satan också!" sa jag högt för mig själv och gick upp för att svara.
Det var mina kära föräldrar som ringde från Kanarieöarna för att kolla läget, allt var ju bra och morsan började med världens utläggning hur trevligt och varmt det var.
Till slut lade vi på och jag såg verkligen fram mot det där runket, då ringer det igen.
"Hallå!" svarade jag lite frustrerat, "Hej, fikat är klart om 20 minuter om du vill ha?" sa Inga.
"Klart jag vill, ska jag ha med mig något mer än mig själv?" frågade jag utan baktanke.
"Ja, har du en kompis i uniform får du gärna ta med han" sa hon och skrattade, "Näää, jag bara skojade med dig. Du duger gott och väl" avslutade hon.
Efter samtalet tog jag en dusch och tänkte över situationen, Inga är väldigt på om uniformer...hmmm...jag tog beslutet att ta på mig permisuniformen bara för att utmana hennes snack.

Jag gick hem till Inga och ringde på dörren, när hon öppnade häpnade jag och bara glodde rätt upp och ner på Inga.
Hon hade verkligen klätt upp sig i en snygg mörk klänning och högklackade sandaletter, dessutom fått färg på kinderna, runt ögonen och läppstift.
Inga stirrade tillbaka på mig helt oblygt, "Du är en snygging i vanliga fall men oj vad du är snygg i uniform!" utbrast hon.
Jag stammade fram ett förläget "Tack detsamma..fast i din klänning" fick jag fram och rodnade.
Hon drog in mig i hallen och kramade mig länge, trots sina högklackade sandaletter så hamnade mitt huvud ovanför hennes och jag kände doften av liljekonvalj från håret.
Hon var inte så lång, kanske 1.60, och kroppen kändes kurvig och fast.
"Behåll skorna på, jag har ju mina på mig" sa hon och försvann ut i köket.
Jag följde efter ut i köket och kunde jag ana att hennes ben var klädda i nylon, jag måste få veta tänkte jag.
Vi satte oss och fikade nybakat med kaffe, pratade om grannskapet och livet i det hela.
Hon frågade om jag och Tanja hade setts på ett tag, hon hade träffat Tanja på gatan några gånger när jag och Tanja var tillsammans.
Inga satt mittemot mig och köksbordet var i vägen så jag kunde inte se hennes ben, jag funderade på att "råka" tappa något så jag fick böja mig ner och ta en titt.

När kaffet var urdrucket och kakan nästan slut så sa Inga med ett leende "Önskas lite likör så serveras det i salongen".
Hon reste sig och gick ut i vardagsrummet, tog fram en flaska cointreau och hällde upp rejält i varje glas, "vi sätter väl oss i soffan" sa hon och pekade lite uppfodrande mot soffan.
Jag satte mig i soffan och tog en noggrann titt på Ingas ben, nog sjutton hade hon nylon på sig!
Jag såg nu att det var vad jag tror hudfärgade strumpbyxor med tåförstärkning och hälförstärkning, kuken började röra på sig i byxorna.
Inga satte sig bredvid mig och vände sig mot mig, "Skål då min soldat!" sa hon och mer eller mindre svepte sitt glas.
"Jag har något att erkänna, jag är otroligt svag för män i uniform och här är du i din. Har du något plagg som du gillar lite extra att kvinnor har på sig?" frågade Inga.
Jag skruvar lite på mig och vet inte hur ärlig jag ska vara, tänk om hon tycker jag är en äcklig snuskpelle.
Samtidigt så gör sig kåtheten påmind när jag ser Inga och hennes nylonklädda ben, jag satsar allt på ett kort för hon var ju ärlig med mig.
"Jaaa alltså, min svaghet är ett par vackra nylonklädda ben på en vacker tjej" sa jag lite blygsamt.
"Gäller det även lite äldre kvinnor?" frågar Inga och tittar stint på mig.
Med Gunnels och mina äventyr i färskt minne svarar jag "Jadå, vem kan motstå en kvinna i tunna strumpbyxor" svarar jag retoriskt.
Inga lutar sig närmare mig, tar min hand och lägger på sitt knä och säger med svag röst "Strumpbyxor säger du, här är det tyvärr inga strumpbyxor på dom här benen".
Min förvåning lös nog genom för Inga drar upp sin klänning halvvägs upp på låren och lägger min hand på sitt nylonklädda ben, "Var inte blyg med mig, jag kommer inte vara blyg med dig min soldat" säger hon och för min hand högre upp på sitt lår, så högt upp så jag känner hur nylonet övergår till bar hud.
Jag flämtar högt av förvåning och den spirande kåtheten fullkomligt exploderar!
Kuken ställer sig upp på nolltid och det syns nog rätt tydligt i permisbyxorna för Inga lägger sin hand rätt på min bula utan tvekan.
"Ställ dig upp så jag får se dig i din prakt" säger hon, jag ställer mig upp och kukbulan är väldigt påtaglig i byxorna.
"Här står man givakt för damen minsann" fnissar Inga och tittar på mig med stora ögon, "Ta befälet nu soldaten... förresten vad har du för grad eller vad det kallas?"
"Jag är furir" sa jag lite kaxigt och kände hur jag föll in i rollen, "Jag tar befälet!"
Jag tog Inga i handen och drog upp henne in i min famn, lät mina läppar möta hennes och vi kysstes djupt.
Våra tungor möttes och andningen blev tyngre, mina händer smekte hennes kropp ner mot Ingas rumpa, jag känner att hon har något under klänningen som mina händer aldrig känt förut.
Inga drar med mig till sovrummet, sätter mig ned på en stol vid spegelgarderoberna.
Jag sitter förväntansfull och ser på henne, "Vad vill du jag ska göra?" frågar hon.
Jag lutar mig tillbaka i stolen, "Ta av dig klänningen, bara klänningen" sa jag.
Inga glider ut klänningen och den faller till golvet, där står hon i en vit korsett med strumpeband, vita spetstrosor som matchar korsetten, hudfärgade tunna nylonstrumpor och fötterna i sina högklackade sandaletter.
Det var så sexigt...eller rättare sagt porrigt så jag bara kunde flämta av kåtheten som tog över, det här var bara något jag sett i porrtidningar innan.

Jag ställer mig upp och går fram till Inga, börjar kyssa henne långsamt från munnen ner på sidan av hennes hals, samtidigt låter jag mina händer smeka sig ner på utsidan av korsettens silkiga tyg till hennes rumpa.
Mina händer greppar om Ingas troslinning och jag börjar sakta dra ner dom, som tur är har hon trosan utanpå strumpebanden, hon andas tungt och jag sätter mig på huk framför henne och drar ner trosan hela vägen.
När jag gör det kysser jag hennes bara hud mellan korsetten och den välansade fittan, Inga stönar tyst och njutningsfullt, jag fortsätter att kyssa ner på hennes lår till kanten på hennes nylonstrumpor.
Mina händer smeker det mjuka nylonet, jag drar henne till mig och låter min tunga smeka hennes fitta.
Inga stönar nöjt och tar tag i mitt huvud för att pressa in min tunga längre in i det fuktiga.
Hon rör sig oroligt, stönar och kvider om vartannat och gräver ner sina naglar i min nacke, då slutar jag och reser mig upp.
Inga tittar dimmigt med lite förvånat ansiktsuttryck på mig, "Följande gäller, du sätter dig på sängen och får mig att njuta. Slut, frågor, verkställ!" sa jag med så barsk röst jag kunde få till och pekade med hela handen mot sängen.
Inga log mot mig, satte sig i sängen och lade en hand på min hårda kuk som pockade i byxorna, hon knäppte upp byxorna och släppte ut kuken.
Sakta börjar hon runka mig samtidigt som hon suger längst ut på ollonet, för varje drag hon gör kommer hennes varma fuktiga mun längre och längre in på min stake.
Över en veckas återhållsamhet gör sig påmind och kuken börjar pulsera, jag tittar ner på henne och det jag ser får mig att tappa det totalt!
En vacker mogen mörkhårig kvinna i vit korsett och hudfärgade nylonstrumpor som suger,lätt stönande, min kuk så skönt!
"Jag kommer nu!" sa jag med hög röst, då släpper hon sin hand från min kuk och greppar mina höfter för att sluka min kuk så djupt det går.
"Ååååååh Inga!! Nu nu nuuuu!" vrålar jag och känner hur kuken sväller och lever sitt egna liv i hennes sugande mun.
Inga sväljer efter bästa förmåga det kuken pumpar ut, hon hostar till och fortsätter att suga lite till, mina ben känns som gelé och skakar.

Inga lägger sig ner på sängen, "Det var en rejäl laddning furiren sköt av, laddar du om nu eller vill du vänta lite?" frågade hon.
Jag tar sakta av hennes sandaletter och njuter av anblicken av hennes nylonklädda fötter, kuken har inte lagt sig och det börjar pirra igen när jag rör hennes nylonklädda ben.
Jag börjar knäppa upp min "vapenrock", då säger Inga "Nej, snälla behåll så mycket det går av uniformen på dig."
Hon smeker min kuk med sin ena nylonklädda fot, det pirrar ännu mer i mig och kuken av beröringen.
Då inser jag hur mycket man kan se i spegelgarderoben, säger till Inga att flytta sig ner till fotänden på sängen och ställa sig på knä med armarna på sänggaveln.
Hon gör som jag säger och jag ställer mig på knä bakom henne, då inser Inger att spegeln är framför oss så vi ser varandra, "Underbart min furir! Nu ser jag nästan hela dig i din uniform!"
Det är jäkligt varmt i vapenrock och skjorta med slips men har man en sådan fantastisk kvinna i sängen vill man vara till lags.
Jag möter Ingas blick i spegeln, hon tittar med stora kåta ögon på oss och stönar högt när jag gnider kuken mot hennes fitta.
Inga trycker sig bakåt och min kuk glider eller snarare sugs in i henne och omfamnas i den fuktiga värmen, jag tar tag runt Ingas brister med mina händer och känslan av nylon mot händerna triggar i gång mig.
Jag stöter hårt i henne bakifrån och Inga möter mig i stötarna, höga stön av njutning hörs från oss båda och tempot höjs.
"Inte än, inte än!" stönar Inga högt, jag stannar upp lite avvaktande.
"Lägg dig på rygg" säger Inga kort, jag drar mig ur och lägger mig på rygg, Inga är snabb i vändningen och gränslar mig.
Med en hand styr hon in min kuk i henne och sjunker ner med ett stön, hon låter sina händer smeka över min vapenrock och ökar sin ritt under höga stön.
Knullar hon mig eller min uniform tänkte jag, skitsamma för jag njuter ju av henne och hennes nylonstrumpeben, lägger mina händer på hennes nylon och smeker.
Väldigt plötsligt så känner jag att jag är på väg att komma och stönar högt av njutning, Inga nästan frustar ut sin kåthet och drar i min uniform, "Jaaaa! Nuuuuu!! Ååååhhh!" Inga skriker ut och jag kan inte hålla mot när hennes fitta drar ihop sig i vågor, min kuk pulserar ut sats efter sats som sugs in i henne.

Svettig och lycklig ligger jag där under Inga som kollapsat över mig och andas tungt, tänk att det finns ett sådant vilddjur i grannen.
Vi låg kvar ett bra tag och hade kuddsnack om våra fetischer, det bäddade för fortsättning....





Kommentarer

Denna novell har inga kommentarer.


Kommentera denna novell

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

copyright