Skjutsen

Författare: nylon6 Datum: 2024-05-01 16:48:18

Kategori: Heterosex och Age play

Läst: 7 733 gånger

Betyg: 5 (2 röster)



Jag återberättar här de sexäventyren som gett mig sköna minnen format mig och mina referenser för vad jag gillar och tänder på, mer specifikt nylonstrumpor och strumpbyxor.
Så här med blicken i backspegeln så inser jag hur mycket man hunnit med i livet på många plan, även sexuellt.
Här är fristående fortsättning med grannen Inga som utspelades på mitten av 80-talet.

Inga, en mörkhårig snygg nätt 41-årig kvinna (mao 21 år äldre än mig), som bodde granne med mina föräldrar skulle skjutsa mig till busstationen på söndag eftermiddag som överenskommet.
Jag skulle tillbaka till regementet för ännu en vecka i skog och mark, denna gång rejält uttömd av den sköna eftermiddagen jag och Inga fick tillsammans.

Hade tillbringat hela söndag förmiddag att tvätta och stryka delar av min permisuniform, den var lite skrynklig och solkig efter min och Ingas utlevelse.
Det pirrade i mig och kuken var gång när jag tänkte på Inga och våran eftermiddag.
En timma innan vi skulle åka ringer Inga, "Är du klar för att åka?" frågade hon.
"Redan? Skulle vi inte åka om en timma?" svarade jag.
"Jag tänkte ta en omväg, behöver handla lite innan affären stänger " sa hon.
"Okej, ska bara dra på mig uniformen så är jag redo" sa jag med undertryck på "uniformen".

Inga kom med deras gamla Volvo, jag gled in i passagerarsätet och där satt Inga i en svart kort kavaj med axelvaddar, halvlång vid kjol och läderstövlar där skaften slutade halvvägs upp på smalbenen.
Hon var så jäkla sensuell!
"Hej min furir! Stort tack för igår!" sa Inga och log.
Jag log tillbaka åt denna skönhet "Tack själv! Nu klarar jag mig nog i vecka."
Vi rullar iväg i bilen och Ingas hand hamnar omgående långt upp på mitt ben, jag lägger min hand på hennes ben på utsidan av kjolen.
Ingas hand smeker sig upp mot mitt skrev, jag blir modigare och låter min hand smeka sig upp under hennes kjol.
Min hand möts av nylon, min hjärta slår dubbla slag då kåtheten bubblar i blodet igen och minnena från gårdagens trevliga samvaro kommer.

Inga tittar återigen med ett öga på vägen och ett på mig, "Har furiren tid för ett stopp på vägen?" frågade hon underfundigt.
"Ja, vi har gott om tid. Stanna på lämplig plats och ta den tid du behöver" sa jag och försökte låta myndig.
Jag kände hur Inga ryckte till i benet under min smekande hand när jag sa dom orden, jag spann vidare på reaktionen och smekte mer bestämt med fast hand upp för Ingas ben.
Till min förvåning så fann inte handen någon bar hud ovanför nylonstrumpan utan nylonet bara fortsatte längre upp, hade hon, vad hon tyckte var "obekvämt och osexigt" strumpbyxor på sig?
Jag tittade ner på hennes ben som blottades då kjolen åkt upp en bit, beiga nylonklädda ben mötte min blick och avslöjade inte om det var nylonstrumpor eller strumpbyxor.
Inga svängde av in på ett industriområde, längst ner på vägen var det en stor vändplats vid en skogsdunge och där stod det containrar uppställda.
Hon svängde runt containrarna och parkerade utom synhåll från vägen, Inga kliver ur bilen och jag efter kåt och redo.
Inga hoppar upp på den varma motorhuven och sätter sig med benen lätt isär, "Vilka order har furir att dela ut?" frågar hon.
Jag hänger på direkt, "Order! Dra upp kjolen så furir kan visitera!"
Inga drar upp kjolen halvvägs på sina lår och tittar lite trotsigt på mig.
Jag tar några steg framåt så jag tränger mig mellan Ingas ben och tittar henne stint i ögonen, "Dra upp kjolen hela vägen!" .
Inga drar upp kjolen med lite generad blick, jag kliver bakåt för att få bättre överblick och ser att hon har strumpbyxor med byxdelsförstärkning men ser inte om hon har trosor på sig.
"Blev furir besviken eller glad på mig?" frågade Inga med konstlad röst.
"Det beror på om du har trosor eller inte under dina strumpbyxor?" svarade jag.
"Vill furir undersöka...vad heter det, visitera va', om det finns trosor där under?"
Jag gick fram till Inga, satte mig på huk och lade upp hennes ben över mina axlar och höll hårt i hennes lår med mina händer samtidigt som jag borrade in huvudet mellan hennes ben.
Mina läppar och tunga möter nylonet i hennes gren, jag slickar hårt på utsidan av hennes strumpbyxgren, känner hur Inga möter upp och rör sitt underliv mot min mun.
Hon slappnar av och lutar sig tillbaka, tysta stön hörs från Inga och jag kan ana att det är troslöst för hennes safter tränger genom rätt omgående.
Jag låter mina händer glida upp mot hennes gren med armarna runt hennes lår, mina fingrar när sitt mål och jag smeker hennes fitta utanpå nylonet.
"Ta det försiktigt med strumpbyxorna" hör jag Inga säga, tvärtemot hennes vädjan så drar mina ivriga fingrar upp ett hål i den genomfuktiga grenen.
"Ååååaaah!" kommer från Inga, uppmuntrad av hennes läte reser jag mig upp och knäpper upp byxorna.
Får fram kuken som är redo sedan länge och trycker in den utan pardon, ett utdraget stön från oss båda innan våra läppar och tungor möts i en djup kyss.
Inga lägger benen runt mig och smeker mina axlar ner mot mina triceps på utsidan av vapenrocken.
Hon tittar ner mellan sina ben, sedan upp på mig och börjar dra hårt i mina uniformsarmar och utropar "Nej! Neeeej! Neeeej!"
Jag stannar förvånat upp, "Neeeej! Sluta inte!" säger Inga sammanbiten, och rör sin kropp i stötar mot mig.
Jag lägger min vikt bakom och trycker in kuken hela vägen, fortsätter stöta med kraft och känner hur Inga möter mig nästan i brygga.
Hon fortsätter att dra i min uniform, mina händer kramar och smeker hennes nylonrumpa och jag ser hur hon spärrar upp sina ögon och tittar liksom förbi mig..."Neeeej!!Åååh!!Nuuuu!" ropar hon högljutt och hennes underkropp spänns mot mig samtidigt som hon börjar slå med händerna på mina armar.
Förvånat stannar jag upp och hon gnider sin underkropp mot min och rister under högt stön, hon är helt borta i ögonen.
När hon sjunker ner mot motorhuven känner jag hur hon slappnar av i kroppen och hennes blick är simmig men mer närvarande.
"Vad hände?" frågade jag lätt nervös.
"Mycket på en gång och det var sååå skönt" svarade Inga och log, "Kom furiren också?" frågade hon.
Nu var hon tillbaka i rollen igen, "Nej men det är din plikt att uppfylla" svarade jag och lyfte ner henne från motorhuven.
"Av med kjolen och ner på huk!" sa jag så strängt jag kunde, Inga tar av sig kjolen och står där framför mig i sin svarta korta kavaj, beiga strumpbyxor och läderstövlar.
Jag tar tag i hennes axlar och trycker varsamt men bestämt ner henne framför min ståkuk, hon tittar upp och frågar "Vad ska jag göra nu?"
Jag tar min kuk och för mot hennes läppar, "Gapa och sug min kuk!".
Jag hinner knappt avsluta meningen så har hon slukat min kuk, Inga suger gudomligt skönt och det tar inte lång tid förrän jag känner att nu är jag på gång.
"Stopp! Upp och stå!" Inga tittar upp förvånat på mig, jag tar henne under armarna och lyfter upp henne sittande på motorhuven.
Jag ställer mig mellan hennes lår, "Runka mig!". Inga börjar runka min kuk, hon gnider mitt ollon mot sitt nylonklädda lår och jag kan inte hålla mot mer.
Sprutet överraskade Inga när det sprutade ut över hennes lår, hon fortsätter att runka mig och sprut efter sprut landar på hennes strumpbyxor, mina ben skakar och det flimrar framför ögonen.
Det är så sexigt skönt, Ingas hand och spruta på hennes strumpbyxor!

Efteråt när vi rättar till vår klädsel så sa hon "Jag menade det att ta det försiktigt med strumpbyxorna, jag lånade ett par nya av vänninan igår för att testa strumpbyxor utan trosor under som din Tanja hade som vana."
"Okej, förlåt men vad tyckte du om det då?"
"Det gav mersmak" sa Inga och log, "Känslan av att vara naken men ändå inte plus att nylonet smekte så skönt över musen."
"Dessutom så var det en spännande pirrig känsla när du drog upp ett hål i grenen och blottade min fiffi." sa hon.
Jag bara log lyckligt åt Inga, "Repris med strumpbyxor på någon mer gång?" frågade jag.
"Inte omöjligt men vi måste åka nu, klockan har gått!"
Vi hoppade in i bilen och kom fram med sekunders marginal till bussen.

Tyvärr blev det inga mer träffar mer än kramar på gatan hemma, hennes man hade blivit utskriven från sjukhuset och blivit sjukpensionär på heltid hemma.
Livet för oss gick vidare fast åt olika håll




Kommentarer

Denna novell har inga kommentarer.


Kommentera denna novell

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

copyright